Rejestracja FAQ Użytkownicy Szukaj  

Forum www.forum.rydultowy.pl Strona Główna -> POMYSŁ NA ... rok 2010 -> Wakacyjne wyjazdy
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat 

Czy wyjazdy wakacyjne powinny być organizowane w mieście?
Tak, jestem za!
100%
 100%  [ 2 ]
Nie zgadzam się
0%
 0%  [ 0 ]
Wszystkich Głosów : 2

Wakacyjne wyjazdy
PostWysłany: Nie Lip 04, 2010 12:01 am Odpowiedz z cytatem
berecik

Witam
nie zauważyłem wielkiej ilości wyjazdów (jedynie to widziałem) w te wakacje a osobiście uważam że powinno ich być dużo, dużo więcej Smile
Z tego co pamiętam w zeszłym roku były wyjazdy na basen - czemu w tym roku ma ich zabraknąć?
Basen jest w Pawłowicach, Gorzycach, można się wybrać do aquaparku w Krakowie itd Smile
Wycieczki mogą być w góry (jak te z realizacji profilaktyki antyalkoholowej), na jakieś kąpieliska (i tu problem z pogodą - dyskusja była w zeszłym roku), jakieś zoo, wesołe miasteczka i tak dalej Smile

Nie każda rodzina może sobie pozwolić na wyjazd do aquaparku do Krakowa - do tego potrzeba i czasu i pieniędzy. A tak wypełni się zgodę, zapłaci o wiele wiele mniej i dzieciak ma frajdę. Wakacje powinny być spędzone aktywnie a nie w domu przed komputerem Wink

Jeśli już takie coś będzie miało powstać to proponuje nie oszczędzać na rozreklamowaniu tego - większość mieszkańców nie zagląda na strony miasta. Kartki z takowymi informacjami powinny być na osiedlach, w sklepach, bankach i gdzie tylko człowiek się ruszy Smile

A wybory tuż tuż Twisted Evil
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Re: Wakacyjne wyjazdy
PostWysłany: Pon Lip 05, 2010 12:32 pm Odpowiedz z cytatem
sekretarz
Site Admin

berecik napisał:
nie zauważyłem wielkiej ilości wyjazdów (jedynie to widziałem) w te wakacje a osobiście uważam że powinno ich być dużo, dużo więcej Smile

Każdy z nas uważa, że powinno być tego dużo, dużo więcej.
Cóż, jedynie problem taki, jak z tymi niektórymi rodzicami - po prostu brak kasy.
Samo centrum rekreacyjne (będzie czynne już za kilka tygodni) kosztuje ładny kawałek grosza. A konkurs na środki unijne jeszcze nawet się nie zaczął. Budujemy więc "z własnych środków".

To tylko takie drobne usprawiedliwienie.

Pomysł nadaje się niezaprzeczalnie do konkursu "Pomysł na ..."
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Numer ICQ
Re: Wakacyjne wyjazdy
PostWysłany: Pon Lip 05, 2010 4:24 pm Odpowiedz z cytatem
berecik

sekretarz napisał:
Samo centrum rekreacyjne (będzie czynne już za kilka tygodni) kosztuje ładny kawałek grosza.

A co bedzie w tym centrum?
Pani za biurkiem ktora mowi gdzie sa jakie wyjazdy czy jakies paletki do pogrania, gry i zabawy dla najmlodszych czy jak?
Jesli gdzies to bylo napisane to przepraszam i prosze o linka Rolling Eyes
PostWysłany: Pon Lip 05, 2010 4:45 pm Odpowiedz z cytatem
sekretarz
Site Admin

Coś takiego, jak tropikalna Wyspa w Marklowicach. Podobno trochę większe Wink
http://www.rydultowy.pl/index.php?id=1&p=news,196,show,191

Nie mam aktualnej wizualizacji, więc pokazuję pierwszą przymiarkę. Ale powinno tam być 99% tego, co na tych wizualizacjach. Trochę też dodano Laughing

Szczęka wam opadnie Rolling Eyes
Pod koniec sierpnia ma być gotowe.
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Numer ICQ
PostWysłany: Pon Lip 05, 2010 9:00 pm Odpowiedz z cytatem
berecik

aaa na glinioku, mogliscie od razu tak Razz
a moze jak juz powstanie to jeszcze jeden konkurs na nazwe? bo tak nie widzac trudno powiedziec Smile i jakis szyld nad oficjalnym wejsciem by sie przydal Wink

PS co bedzie z ziemia (jej duza iloscia) ktora jest na strefie na Strzody? jest ona czyjas i ten ktos to chce/musi wywiesc? czy moze miasto moze to zabac i z tego skorzystac? zrobilo by sie kilka hopek w jakims miejscu i ludzie juz moga poskakac Wink jak w Rybniku Wink
Wakacyjne wyjazdy
  Forum www.forum.rydultowy.pl Strona Główna -> POMYSŁ NA ... rok 2010