| Czy wyjazdy wakacyjne powinny być organizowane w mieście? |
| Tak, jestem za! |
|
100% |
[ 2 ] |
| Nie zgadzam się |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Wszystkich Głosów : 2 |
|
 |
Wakacyjne wyjazdy |
 |
Wysłany: Nie Lip 04, 2010 12:01 am |
|
|
| berecik |
|
|
| |
| Dołączył: 08 Gru 2007 |
| Posty: 342 |
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Witam
nie zauważyłem wielkiej ilości wyjazdów (jedynie to widziałem) w te wakacje a osobiście uważam że powinno ich być dużo, dużo więcej
Z tego co pamiętam w zeszłym roku były wyjazdy na basen - czemu w tym roku ma ich zabraknąć?
Basen jest w Pawłowicach, Gorzycach, można się wybrać do aquaparku w Krakowie itd
Wycieczki mogą być w góry (jak te z realizacji profilaktyki antyalkoholowej), na jakieś kąpieliska (i tu problem z pogodą - dyskusja była w zeszłym roku), jakieś zoo, wesołe miasteczka i tak dalej
Nie każda rodzina może sobie pozwolić na wyjazd do aquaparku do Krakowa - do tego potrzeba i czasu i pieniędzy. A tak wypełni się zgodę, zapłaci o wiele wiele mniej i dzieciak ma frajdę. Wakacje powinny być spędzone aktywnie a nie w domu przed komputerem
Jeśli już takie coś będzie miało powstać to proponuje nie oszczędzać na rozreklamowaniu tego - większość mieszkańców nie zagląda na strony miasta. Kartki z takowymi informacjami powinny być na osiedlach, w sklepach, bankach i gdzie tylko człowiek się ruszy
A wybory tuż tuż  |
|
|
|
|
 |
Re: Wakacyjne wyjazdy |
 |
Wysłany: Pon Lip 05, 2010 12:32 pm |
|
|
| sekretarz |
| Site Admin |
|
| |
| Dołączył: 26 Cze 2007 |
| Posty: 846 |
| Skąd: Urząd Miasta Rydułtowy |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| berecik napisał: | nie zauważyłem wielkiej ilości wyjazdów (jedynie to widziałem) w te wakacje a osobiście uważam że powinno ich być dużo, dużo więcej
|
Każdy z nas uważa, że powinno być tego dużo, dużo więcej.
Cóż, jedynie problem taki, jak z tymi niektórymi rodzicami - po prostu brak kasy.
Samo centrum rekreacyjne (będzie czynne już za kilka tygodni) kosztuje ładny kawałek grosza. A konkurs na środki unijne jeszcze nawet się nie zaczął. Budujemy więc "z własnych środków".
To tylko takie drobne usprawiedliwienie.
Pomysł nadaje się niezaprzeczalnie do konkursu "Pomysł na ..." |
|
|
|
|
 |
Re: Wakacyjne wyjazdy |
 |
Wysłany: Pon Lip 05, 2010 4:24 pm |
|
|
| berecik |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
| sekretarz napisał: | | Samo centrum rekreacyjne (będzie czynne już za kilka tygodni) kosztuje ładny kawałek grosza. |
A co bedzie w tym centrum?
Pani za biurkiem ktora mowi gdzie sa jakie wyjazdy czy jakies paletki do pogrania, gry i zabawy dla najmlodszych czy jak?
Jesli gdzies to bylo napisane to przepraszam i prosze o linka  |
|
|
|
|
Wysłany: Pon Lip 05, 2010 4:45 pm |
|
|
| sekretarz |
| Site Admin |
|
| |
| Dołączył: 26 Cze 2007 |
| Posty: 846 |
| Skąd: Urząd Miasta Rydułtowy |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Coś takiego, jak tropikalna Wyspa w Marklowicach. Podobno trochę większe
http://www.rydultowy.pl/index.php?id=1&p=news,196,show,191
Nie mam aktualnej wizualizacji, więc pokazuję pierwszą przymiarkę. Ale powinno tam być 99% tego, co na tych wizualizacjach. Trochę też dodano
Szczęka wam opadnie
Pod koniec sierpnia ma być gotowe. |
|
|
|
|
Wysłany: Pon Lip 05, 2010 9:00 pm |
|
|
| berecik |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
aaa na glinioku, mogliscie od razu tak
a moze jak juz powstanie to jeszcze jeden konkurs na nazwe? bo tak nie widzac trudno powiedziec i jakis szyld nad oficjalnym wejsciem by sie przydal
PS co bedzie z ziemia (jej duza iloscia) ktora jest na strefie na Strzody? jest ona czyjas i ten ktos to chce/musi wywiesc? czy moze miasto moze to zabac i z tego skorzystac? zrobilo by sie kilka hopek w jakims miejscu i ludzie juz moga poskakac jak w Rybniku  |
|
|
|
|
|
|